Κάνε το επόμενο βήμα

Τρεις σημαντικοί λόγοι για κατασκευή ιστοσελίδας στο διαδίκτυο. Επικοινώνησε τώρα.

Προβολή

Πρόβαλε το αντικείμενο ενδιαφέροντός σου στον κόσμο μέσω λειτουργικών και καλά σχεδιασμένων ιστοσελίδων

Προώθηση

Προώθησε το αντικείμενό σου σε ομάδες ενδιαφέροντος και προσέλκυσε περισσότερους οπαδούς.

Έλεγχος

Γνώρισε το κοινό σου από την χρήση στατιστικών δεδομένων. Έχε επίγνωση των πραγματικά ενδιαφερομένων.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Απόκτησε μία ιστοσελίδα για να ενταχθείς στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα

Όλοι σήμερα οφείλουμε να έχουμε ψηφιακή ταυτότητα. Μία επιχείρηση, ένας οργανισμός ή μεμονωμένα άτομα που προωθούν τον εαυτό τους πρέπει να προσαρμόζονται στα σύγχρονα δεδομένα ώστε να είναι ανταγωνιστικοί, μοντέρνοι και πλήρως λειτουργικοί. Τέσσερα στοιχεία στα οποία εστιάζουμε.

Σχεδίαση

Σχεδιάζουμε με βάση τα διεθνή πρότυπα λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψιν την μοναδικότητα του πελάτη

Γρήγορη Παράδοση

Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας στον σωστό χρόνο δίνοντας έμφαση στον πελάτη για γρήγορη εξυπηρέτηση

Λειτουργικότητα

Οι σελίδες μας είναι πλήρως λειτουργικές και βασίζονται σε δοκιμασμένα εργαλεία από την παγκόσμια αγορά

Ανταγωνιστικές Τιμές

Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη με το ελάχιστο δυνατόν κόστος. Το κέρδος μας είναι η επιτυχία της δουλειάς μας

Τι προσφέρουμε...

Ότι χρειάζεται μία σωστή ιστοσελίδα που προβάλλεται στο διαδίκτυο

01

Απλή ιστοσελιδα

Για κάποιον όπου χρειάζεται μία ψηφιακή ταυτότητα αλλά δεν στοχεύει στην κατάκτηση της αγοράς μέσω διαδικτύου. Προβολή της επιχείρησης, παρουσίαση υπηρεσιών/προϊόντων στο διαδίκτυο.

02

Δυναμική Ιστοσελίδα

Για περισσότερη ενασχόληση του ενδιαφερομένου. Δημιουργία δυναμικού πολυμεσικού υλικού στην ιστοσελίδα. Παρακολούθηση κίνησης (traffic), άμεση επικοινωνία μέσα από την ιστοσελίδα με χρήση chat box.

03

Προσαρμοσμένη ιστοσελίδα

Για κάποιον με μεγαλύτερες απαιτήσεις και πιο συγκεκριμένες ιδέες. Προσαρμοσμένη σχεδίαση και λειτουργία της ιστοσελίδας. Σύνδεση ιστοσελίδας με εφαρμογές κινητών ή/και επιτραπέζιων υπολογιστών κ.α.

Μερικά σενάρια

Αποφάσισε για την ιστοσελίδα σου, εξετάζοντας τα παρακάτω σενάρια

Απλή Ιστοσελίδα

Ο Γιώργος είναι δικηγόρος και χρειάζεται μία ιστοσελίδα για να διαφημίσει το δικηγορικό του γραφείο. Ο Γιώργος ξέρει ότι ο καλός δικηγόρος φαίνεται από την δουλειά του οπότε η ιστοσελίδα που χρειάζεται θα είναι απλή ώστε  οι χρήστες να μπορούν να εστιάσουν στο βιογραφικό του και να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί του. Τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει η κατασκευή ιστοσελίδας του Γιώργου;

 1. Δημιουργία social links (facebook, twitter, youtube, κ.ά) ώστε ο κόσμος να γνωρίζει το προφίλ του Γιώργου πριν τον επισκεφθεί.
 2. Προβολή πολυμεσικού υλικού. Ο Γιώργος έχει συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις και θα ήθελε να μοιραστεί τις στιγμές του με τον κόσμο.
 3. Φόρμα επικοινωνίας και διαδραστικό χάρτη ώστε να μπορούν οι πελάτες του να τον βρουν
 4. Ένα κομψό βιογραφικό σε μορφή ιστοσελίδας ώστε οι πελάτες του να βρουν εύκολα πληροφορίες.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Η Μαρία, μία συνειδητοποιημένη δημοσιογράφος, θέλει το δικό της ηλεκτρονικό μέσο για να προβάλλει το υλικό και την δουλεία της. Έτσι, αποφασίζει να κάνει μία ηλεκτρονική εφημερίδα που θα περιλαμβάνει πολλές ενότητες και τα έσοδα θα έρχονται από διαφημίσεις. Τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει η ιστοσελίδα της Μαρίας

 1. Δυνατότητα εισαγωγής περιεχομένου στην ιστοσελίδα. Η Μαρία πρέπει να έχει την δυνατότητα αυτή ώστε να δημιουργεί νέα άρθρα για τις διάφορες ενότητες της εφημερίδας.
 2. Δυνατότητα επεξεργασίας περιεχομένου. Ομοίως, δεν αρκεί μόνο να δημιουργεί, θα πρέπει να επεξεργάζεται, να αναθεωρεί και ίσως να διαγράφει κάποιο περιεχόμενο.
 3. Δυνατότητα συλλογής email επισκεπτών (newsletters) για να κάνει μελλοντικές καμπάνιες και να ενημερώνει του επισκέπτες της ιστοσελίδας για νέες εξελίξεις.
 4. Μήπως θα επεκταθεί στο εξωτερικό; Τότε πρέπει η σελίδα της να είναι πολύγλωσση.
 5. Προβολή Διαφημίσεων. Η ιστοσελίδα χρειάζεται τον κατάλληλο μηχανισμό για να υποστηρίζει την προβολή διαφημίσεων.

Προσαρμοσμένη Ιστοσελίδα

Ο Παναγιώτης, ένας χομπίστας συλλέκτης σπάνιων κόμικς, επιθυμεί να προβάλλει την συλλογή του στο κοινό και στους υπόλοιπους ενδιαφερομένους. Χρειάζεται μία ιστοσελίδα που θα φέρει την υπογραφή του. Έτσι, αποφασίζει ότι θέλει προσαρμοσμένη σχεδίαση σύμφωνα με αυτά που του αρέσουν και προσαρμοσμένη λειτουργικότητα για την παρουσίαση των κόμικς στην ιστοσελίδα. Τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει η ιστοσελίδα του Παναγιώτη:

 1. Απαλή μουσική κατά την πλοήγηση του χρήστη στην ιστοσελίδα. Ο Παναγιώτης κρίνει ότι ένα απαλό soundtrack θα ήταν ότι πρέπει για τους χρήστες της ιστοσελίδας.
 2. Προσαρμοσμένη παρουσίαση των κόμικς. Δεν αρέσει στον Παναγιώτη η παρουσίαση των κόμικς ως συλλογή από εικόνες. Θέλει, τα κόμικς να είναι σαν ένθετο βιβλίο που μπορεί κάποιος να το ξεφυλλίσει ηλεκτρονικά
 3. Σχετικές εικόνες με τα κόμικς. Η ιστοσελίδα του Παναγιώτη πρέπει να έχει banners, sliders και backgrounds σχετικές με τα κόμικς. Όπως, καρτούν ήρωες, περιβάλλοντα κ.α.