Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τι είναι ιστοσελίδα και γιατί η κατασκευή ιστοσελίδων είναι σημαντική;

Για την Contia η ιστοσελίδα είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση, ο οργανισμός ή ο ιδιώτης παρουσιάζει με την βοήθεια της τεχνολογίας την ύπαρξή της/του στο ευρύ κοινό. Αναλυτικά μία ιστοσελίδα στοχεύει στην προβολή αφενός του προφίλ της οντότητας και αφετέρου του συνόλου των υπηρεσιών/προϊόντων που προσφέρει στους επισκέπτες. Ως εκ τούτου, η Contia δίνει μεγάλη σημασία στην σωστή κατασκευή και σχεδίαση των ιστοσελίδων που αναλαμβάνει καθώς κάθε οντότητα έχει την ανάγκη για μία σωστή παρουσίαση στο χώρο του διαδικτύου.

Που στοχεύει η Contia στην κατασκευή ιστοσελίδων;

Η Contia εξασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας σας μέσα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

01. Σωστή Παρουσίαση Ιστοσελίδων

Βασικός σκελετός ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε τον σκελετό της ιστοσελίδας ώστε ο πελάτης να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα. Η σχεδίαση της ιστοσελίδας περιλαμβάνει το προφίλ της επιχείρησης, τη δυνατότητα προσθήκης πολυμεσικού υλικού και σχεδιαστικών προτύπων για την κάλυψη των αναγκών της σελίδας, δράσεις ή υπηρεσίες της επιχείρησης, σελίδα επικοινωνίας (με στοιχεία επικοινωνίας, τοποθεσία στους χάρτες της Google) και οποιαδήποτε άλλη σελίδα χρειαστεί για την αποτελεσματικότερα παρουσίαση της επιχείρησης στο Διαδίκτυο.

Ιστοσελίδα φιλική στις κινητές συσκευές

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι περισσότερες αναζητήσεις ιστοσελίδων πραγματοποιούνται σε κινητές συσκευές. Πλέον οι χρήστες είναι εξοικειωμένοι με την mobile έκδοση του Διαδικτύου με αποτέλεσμα οι περισσότερες ιστοσελίδες να πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια σχεδίασης ώστε να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή (mobile, tablet). Η Contia ακολουθώντας τα σημερινά πρότυπα σχεδίασης ιστοσελίδων, αναλαμβάνει να προσαρμόσει όλο το περιεχόμενό στην mobile έκδοση τους.

02. Ασφάλεια & Απόδοση ιστοσελίδων

Ασφάλεια Ιστοσελίδων

H Contia χρησιμοποιεί μία σουίτα εργαλείων για την ασφάλεια της ιστοσελίδας από κακόβουλες ενέργειες. Τα εργαλεία προστατεύουν τις φόρμες της ιστοσελίδας (π.χ. φόρμα εισόδου, επικοινωνίας και σχολίων) αποτρέποντας spam μηνύματα και προσπάθειες παραβίασης της ιστοσελίδας. Επίσης, για την ασφαλή πλοήγηση των χρηστών στην ιστοσελίδα η Contia αναλαμβάνει να ενεργοποίηση το πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Τέλος, τα εργαλεία μπορούν να καταγράφουν τις κινήσεις των εγγεγραμμένων χρηστών και να ενημερώνουν τον διαχειριστή σε περίπτωση μη απόκρισης της ιστοσελίδας.

Απόδοση Ιστοσελίδων

H Contia χρησιμοποιεί ένα σύνολο εργαλείων για την διασφάλιση της απόδοσης των ιστοσελίδων. Αναλυτικά, τα εργαλεία εξασφαλίζουν τα σωστά μεγέθη σε βίντεο και εικόνες, υποστηρίζουν μηχανισμούς cache και καθαρισμού της βάσης δεδομένων. Επίσης, η Contia αναλαμβάνει την σύνδεση της ιστοσελίδας με third-party services για την βελτίωση της ταχύτητας.

03. Διασυνδέσεις με την αγορά

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

Μια ιστοσελίδα για να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google θα πρέπει να χρησιμοποιεί σωστό περιεχόμενο και κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Κατ' αυτόν τον τρόπο η ιστοσελίδα αποκτά περισσότερη δημοφιλία και η Google τη βοηθάει να σημειώσει καλά αποτελέσματα στη λίστα των οργανικών της αναζητήσεων. Η Contia αναλαμβάνει να διαμορφώσει τον μηχανισμό βελτιστοποίησης περιεχομένου της ιστοσελίδας ορίζοντας τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά ανάλογα με τη δραστηριότητα της επιχείρησης.

Σύνδεση ιστοσελίδας με τα social media

Πολλοί επισκέπτες της ιστοσελίδας αναζητούν την επιχείρηση στα social media που διαθέτει. Η σύνδεση της ιστοσελίδας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απαραίτητη για την περεταίρω ενημέρωση των πελάτων της επιχείρησης. Αναλαμβάνουμε τη σύνδεση της ιστοσελίδας με το Facebook, το Instagram, το Likedin, το Twitter, το Pinterest, κ.ά.

Ζητήστε οικονομική προσφορά

Τι χαρακτηριστικά προσφέρει η Contia στις ιστοσελίδες της;

Μερικά από τα χαρακτηριστικά εμφανίζονται στην παρακάτω λίστα. Αν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.

Υποδομή για πολλές σελίδες

Ο τρόπος που η Contia κατασκευάζει έναν ιστότοπο, επιτρέπει την υποστήριξη πολλών σελίδων. Πέρα από τις συνηθισμένες σελίδες όπως είναι το προφίλ του οργανισμού/επιχείρησης ή η επικοινωνία, μπορούν να προστεθούν πολλές σελίδες ανάλογα με την σκοπιμότητα του ιστοτόπου. Για παράδειγμα, σελίδες με (1) γκαλερί φωτογραφιών, (2) portfolio (3) υπηρεσίες (4) εκδηλώσεις (5) φόρμες εγγραφής/οικονομικές προσφορές (6) την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης κ.α.

Διαχειριστικό περιβάλλον

Η Contia δίνει τη δυνατότητα στον διαχειριστή της ιστοσελίδας να προσθέτει και να επεξεργάζεται το περιεχόμενό της ανά πάσα στιγμή. Η κατασκευή της ιστοσελίδας γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε ο διαχειριστής να μπορεί εύκολα να προσαρμόζει το περιεχόμενο της όποτε επιθυμεί. Ο διαχειριστής έχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα τμήματα της ιστοσελίδας και έτσι μπορεί εύκολα να προβεί σε αλλαγές στο περιεχόμενο.

Υποδομή υποστήριξης χρηστών

Η ιστοσελίδα μπορεί να δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της να εγγράφονται και να έχουν προσωπικό λογαριασμό. Η Contia μπορεί να διαμορφώσει κατάλληλα το σκελετό για το προφίλ των χρηστών και τις φόρμες εγγραφής/εισόδου. Επίσης, οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να έχουν διαφορετικούς ρόλους ανάλογα με το περιεχόμενο στο όποιο έχουν πρόσβαση. Τέλος, μπορεί να υπάρχει μηχανισμός για υποστήριξη συνδρομητών επί πληρωμή.

Υποδομή για Analytics

Η ιστοσελίδα μπορεί να γίνει μία πλούσια πηγή πληροφόρησης για τον ιδιοκτήτη της από την καταγραφή κίνησης των χρηστών της. Αναλυτικά η Contia ενσωματώνει μία πληθώρα εργαλείων καταγραφής επισκεψιμότητας ώστε ο ιδιοκτήτης να είναι πάντα ενημερωμένος.

Υποδομή για αρθρογραφία

Σημαντικό στοιχείο σε μία ιστοσελίδα είναι η δημοσίευση άρθρων. Η Contia αναλαμβάνει να διαμορφώσει κατάλληλα την υποδομή για τη δημιουργία του ιστολογίου της επιχείρησης. Εκεί ο χρήστης θα μπορεί να προβάλει τα νέα και τις δράσεις της επιχείρησης ενημερώνοντας τους πελάτες της. Η δημοσίευση άρθρων αποτελεί επίσης έναν από τους κρισιμότερους παράγοντες για την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Πολυγλωσσικό περιεχόμενο

Μία ιστοσελίδα μπορεί να διαθέτει πολυγλωσσικό περιεχόμενο στην περίπτωση που αναφέρεται και σε ξένους επισκέπτες. Η Contia αναλαμβάνει τη δημιουργία του μηχανισμού μετάφρασης ιστοσελίδων σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμεί ο πελάτης. Ένα σημαντικό προτέρημα που μπορούμε να δώσουμε στην ιστοσελίδα είναι η αυτόματη μετάφραση της στη γλώσσα όπου πραγματοποιήθηκε η αναζήτηση.

Υποδομή για συνδρομητές και αποστολή μαζικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων (newsletters)

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορεί να είναι μελλοντικοί πελάτες που δεν πρέπει η επιχείρηση να χάσει. Με την υποδομή αυτή, υπάρχει η δυνατότητα οι επισκέπτες να εγγράφονται σε συνδρομητική λίστα. Από την άλλη ο διαχειριστής μπορεί να στέλνει μαζικά μηνύματα για την πληροφόρηση των εγγεγραμμένων.

Υποδομή για προηγμένα συστήματα

Η Contia μπορεί να ενσωματώσει προσαρμοσμένα εργαλεία με βάση τις ανάγκες των πελατών. (1) συστήματα παραγγελιοληψίας (2) σύστημα διαχείρισης ραντεβού (3) συστήματα online τηλεδιάσκεψης (4) συστήματα εκπαίδευσης με μαθητές και καθηγητές κ.α.

Γιατί να προτιμήσετε την Contia για την κατασκευή ιστοσελίδων;

Η νέα εποχή στις ιστοσελίδες – Σχεδίαση & Κατασκευή ιστοσελίδων

Γιατί εμάς;

Προσφέρουμε μοναδικό σχεδιασμό και υλοποίηση στην κατασκευή ιστοσελίδων κάνοντας το όραμα της επιχείρησής σας πραγματικότητα. Τα έργα ιστοσελίδων που μπορούμε να αναλάβουμε μπορούν να αφορούν οποιαδήποτε επιχείρηση, οργανισμούς, ελεύθερους επαγγελματικές, ιδιώτες και startups. Είμαστε στο πλευρό της κάθε επιχείρησης, βοηθώντας την στα βήματα της στην αγορά.

Δυναμική παρουσίαση της επιχείρησης στο Διαδίκτυο

Προσάρμοσε την ιστοσελίδα ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου

Μία εταιρεία που είναι εξιδεικευμένη στην κατασκευή ιστοσελίδων μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σου να αυξήσει τα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες της. Αυτό που προσφέρουμε είναι μία εύχρηστη ιστοσελίδα με φιλικό περιβάλλον και κατάλληλο σχεδιασμό ιστοσελίδων για κινητές συσκευές. 

Ανανεωμένη ιστοσελίδα υψηλών προδιαγραφών

Εμπιστεύσου την ιστοσελίδα σου στα χέρια των ειδικών

Όταν ολοκληρώνεται η κατασκευής της ιστοσελίδας το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αποτελεσματική ενημέρωσή της. Η Contia αναλαμβάνει να υποστηρίξει την ιστοσελίδα της επιχείρησής σου ενημερώνοντας τις τεχνολογίες της. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η ιστοσελίδα παραμένει ανανεωμένη σημειώνοντας καλύτερα αποτελέσματα στην απόδοσή της.

Σε τι διαφέρουμε στην κατασκευή ιστοσελίδων;

Το πάθος και το μεράκι για τη δουλειά, μας έχει κάνει άριστους επαγγελματίες στην κατασκευή ιστοσελίδων. Οι ασυναγώνιστες τιμές στην σχεδίαση ιστοσελίδων σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία, μας κατατάσσουν στις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη.

Σχεδίαση

Σχεδιάζουμε με βάση τα διεθνή πρότυπα λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψιν την μοναδικότητα του πελάτη

Γρήγορη Παράδοση

Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας στον σωστό χρόνο δίνοντας έμφαση στον πελάτη για γρήγορη εξυπηρέτηση

Λειτουργικότητα

Οι σελίδες μας είναι πλήρως λειτουργικές και βασίζονται σε δοκιμασμένα εργαλεία από την παγκόσμια αγορά

Ανταγωνιστικές Τιμές

Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη με το ελάχιστο δυνατόν κόστος. Το κέρδος μας είναι η επιτυχία της δουλειάς μας

Ζητήστε οικονομική προσφορά για την κατασκευή ιστοσελίδων

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα απαντήσουμε σύντομα τηλεφωνικώς ή μέσω email. Έπειτα θα σας στείλουμε την οικονομική προσφορά που πιστεύουμε ότι αντιστοιχεί στις ανάγκες σας.