# Κατασκευή ιστοσελίδων τιμή

Ρώτησε μας ...

Για την κατασκευή ιστοσελίδας, του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, της ψηφιακής εικόνας και προώθησης της επιχείρησής σας μπορείτε να   επικοινωνήσετε με την Contia. Στείλτε μήνυμα και ρωτήστε ότι θέλετε και θα λάβετε άμεσα απάντηση. Είμαστε εδώ για κάθε απορία για υπηρεσίες πληροφορικής με άμεση επικοινωνία.

Διεύθυνση

Ιωάννη Τσιμισκή 54624 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Επικοινωνία

+30 2310 262684
+306982089772

Email

info@contia.gr

Συχνές ερωτήσεις | Κατασκευή ιστοσελίδων τιμή

Λύσε τις απορίες σου σχετικά με την διαδικασία ολοκλήρωσης ενός έργου, τα κόστη και την υποστήριξή μας.

Η ολοκλήρωση ενός έργου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν επιθυμείς μία ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα βασίζεται σε διεθνή πρότυπα και σχεδιασμό της εταιρείας Contia τότε είμαστε σε θέση να ορίσουμε ακριβώς το χρονοδιάγραμμα του έργου. Σε περίπτωση που επιθυμείς προσαρμοσμένη υπηρεσία τότε θα πρέπει να οριστούν συγκεκριμένα ραντεβού για να καταγραφούν επακριβώς οι απαιτήσεις σου ώστε να βγάλουμε έναν εκτιμώμενο χρόνο ολοκλήρωσης.

Κατασκευή ιστοσελίδων τιμή

Τα κόστη περιλαμβάνουν αφενός το ποσό για την ολοκλήρωση του έργου αλλά και το ποσό υπηρεσιών από τρίτους. Για παράδειγμα, το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνει το κόστος ολοκλήρωσης του έργου (σχεδιασμός, υλοποίηση) και κάποια πάγια ποσά για τον χώρο φιλοξενίας όπως και για το όνομα τομέα που το αναλαμβάνει μία αρμόδια εταιρεία.

  1. Το πρώτο και βασικό βήμα είναι η άμεση επικοινωνία μαζί μας ώστε να γίνει η πλήρης καταγραφή των απαιτήσεων σου.
  2. Έπειτα, ορίζεται το ποσό προκαταβολής (αναλυτικά στην πολιτική μας) που πρέπει να κατατεθεί πριν το ξεκίνημα του έργου.
  3. Αναμένεις από εμάς την βασική σχεδίαση (τον σκελετό) της υπηρεσίας ώστε να συμφωνήσουμε ότι όλα είναι εντάξει.
  4. Συνεχίζουμε την σχεδίαση & υλοποίηση του έργου ενώ εσύ παράλληλα ετοιμάζεις το περιεχόμενο που θέλεις να τοποθετήσεις (σε περίπτωση ιστοσελίδας/ηλ. καταστήματος) ή αναμένεις μέχρι την ολοκλήρωση του έργου (σε περίπτωση ψηφιακής προώθησης ή/και υποστήριξης)
  5. Τέλος, καταθέτεις το υπόλοιπο ποσό και παραδίδετε από εμάς το έργο.  

Αυτό είναι εύκολο. Όταν συμφωνήσεις με την εταιρεία για κάποια υπηρεσία της, υπογράφετε ένα συμβόλαιο για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της εταιρείας προς εσένα.

Κατασκευή ιστοσελίδων τιμή – Κρυφές χρεώσεις δεν υπάρχουν. Όταν ο πελάτης συμφωνήσει για κάποια υπηρεσία μας, αναλυτικά του αναφέρουμε (γραπτώς) τα κόστη που πρέπει να πληρώσει.  Τα πάγια εξαρτώνται από την υπηρεσία. Για παράδειγμα, για την κατασκευή ιστοσελίδας υπάρχουν πάγια για τον χώρο φιλοξενίας και το όνομα τομέα, ωστόσο αυτό εξαρτάται από την αρμόδια εταιρεία. Σε περίπτωση συνεργασίας με την Contia τα πάγια σχετίζονται με την υποστήριξη (μηνιαία/ ετήσια) που παρέχουμε, ασφαλώς αν ο πελάτης το επιθυμεί.

Στο κομμάτι της επικοινωνίας είμαστε πολύ ευέλικτοι. Μπορούν να πραγματοποιηθούν διαδικτυακές συναντήσεις (π.χ. μέσω skype), να ανταλλάσσονται email και με τους πιο παραδοσιακούς τρόπους όπως μέσω τηλεφώνου σταθερού/ κινητού.

Αφού ολοκληρωθεί το έργο, ο πελάτης θα πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι με τις εξελίξεις στην τεχνολογία είναι απαραίτητο να υπάρχει συντήρηση και επέκταση των υπηρεσιών που αγοράζει. Επομένως, το επακόλουθο βήμα είναι η υποστήριξη που θα ήταν καλό να δεχτεί ο   ενδιαφερόμενος.

Κατασκευή ιστοσελίδων τιμή

Αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, τα κόστη της υποστήριξης μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του ενδιαφερομένου. Στείλε μας ένα μήνυμα για να μάθεις περισσότερα.

Ακόμα υπάρχουν απορίες;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών/χρηστών μπορείτε να απευθυνθείτε στην Contia μέσω e-mail. Όλες οι υπηρεσίες της στοχεύουν στο καλό της κοινωνίας και στο επιθυμητό κέρδος του πελάτη.

Η εταιρεία δε δεσμεύεται για την χρήση της υπηρεσίας από τον πελάτη. Σκοπός της είναι να καλύψει τις ανάγκες του πελάτη χωρίς να έχει ευθύνη για το πως ο πελάτης θα χρησιμοποιεί την εκάστοτε υπηρεσία. Η εταιρεία δηλώνει στον επισκέπτη ότι λαμβάνει κάθε αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της να είναι ακριβή και αξιόπιστα. Επίσης η Contia με κάθε νόμιμο μέσο προσπαθεί να διατηρήσει την εταιρική της φήμη και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της.

Διαβάστε: Όροι χρήσης και Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου