Επόμενη στάση....

η ψηφιακή επιχείρηση

Γραφιστική, δημιουργία ιστοσελίδας και ψηφιακή προώθηση επιχείρησης μέσα σ' ένα ενιαίο πακέτο προσφοράς. Αφήστε μας να σας οδηγήσουμε στον ψηφιακό κόσμο του Διαδικτύου με τη νέα μας υπηρεσία Contia Bus.

Γιατί εμάς; Γιατί μπορούμε να σε βοηθήσουμε να πετύχεις.

Αμεσότητα

Άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Εξυπηρέτηση

Υποστήριξη και κάλυψη των αναγκών.

Ανταπόκριση

Γρήγορη ανταπόκριση στις νέες εξελίξεις.

Επικοινωνία

Διαρκείς επικοινωνία με τον πελάτη.

Δίνουμε λύσεις στα προβλήματά σου!

Δημιούργησε το δικό σου μέλλον!

Δημιουργία ιστοσελίδας

Γραφιστική

Σχεδίασε το brand που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Προώθηση

Προώθησε την υπηρεσία ή το προϊόν σου.

Ιστοσελίδα

Άφησε το στίγμα της επιχείρησής σου σε μία ιστοσελίδα.

Προστασία

Φρόντισε για τα προσωπικά δεδομένα της επιχείρησής σου.

Τι έχει να μου προσφέρει αυτή η υπηρεσία;

Στόχος της νέας υπηρεσίας Contia Bus είναι η άμεση και αποτελεσματική εισαγωγή μιας επιχείρησης στη ψηφιακή αγορά. Πως θα γίνει αυτό; Με την υπηρεσία Contia Bus αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όλο το brand της επιχείρησης σ' ένα πακέτο, χωρίς να χρειάζεται η εμπλοκή άλλων μερών για τη δημιουργία και την προώθησή του.

Τώρα με τη νέα μας υπηρεσία, η γραφιστική, η δημιουργία ιστοσελίδας και το ψηφιακό marketing αποκτούν μία άλλη διάσταση ενός ισχυρού πακέτου υπηρεσιών. Πάμε να δούμε καλύτερα τα οφέλη της υπηρεσίας Contia Bus...

Δημιουργία ιστοσελίδας
98%

Μοναδικότητα

Ξεχώρισε το brand σου ανάμεσα στα υπόλοιπα

100%

Αποτελεσματικότητα

Μετέτρεψε την επιχείρησή σου σε ψηφιακή

100%

Αναγνωρισιμότητα

Δώσε την κατάλληλη αναγνώριση στην επιχείρησή σου

95%

Καινοτομία

Ξεχώρισε από τους ανταγωνιστές σου

Σχεδιασμός λογοτύπου

Ώρα Για Σχεδίαση...

Για ένα επιτυχημένο brand, η επιχείρηση θα πρέπει να διαλέξει ένα καλαίσθητο λογότυπο. Μέσα από αυτό μπορούμε να εξάγουμε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων τα οποία θα διαμορφώνουν την αισθητική εικόνα της επιχείρησης. Εφόσον η επιχείρηση καταλήξει στο λογότυπο της επιλογής της, επόμενο βήμα είναι ο σχεδιασμός των απαραίτητων μέσων προώθησης της. Ποια είναι αυτά τα μέσα;

Ο σχεδιασμός επαγγελαμτικών καρτών, ώστε να βρίσκετε συνεχώς στη τσέπη του πελάτη σας, ο σχεδιασμός διαφημιστικών φυλλαδίων για την αποδοτικότερη προώθηση της επιχείρησης σας, η δημιουργία newsletter για να κρατάτε ενήμερους τους πελάτες σας και η διαμόρφωση όλων των απαραίτητων εγγράφων που χρειάζεται η επιχείρηση για τη δημιουργία συνεργασιών με τους πελάτες της.

Ας δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα μας...

Ήρθε η ώρα λοιπόν να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σου. Μπορείς να επιλέξεις τον τύπο της ιστοσελίδας που θα αντιπροσωπεύει τη δραστηριότητά σου. Η σελίδα σου μπορεί να είναι μία απλή ιστοσελίδα όπου θα προβάλει τις δράσεις και το προφίλ της επιχείρησής σου ή μπορεί να είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από το οποίο θα μπορείς να πουλάς υπηρεσίες ή προϊόντα στους πελάτες σου. Πάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για σένα...

Πρόβαλε την επιχείρησή σου με μία ιστοσελίδα

Μέσα από τη σελίδα μπορείς να ενημερώσεις τους πελάτες σου για τα διάφορα θέματα ή τις δράσεις της επιχείρησής σου, προβάλλοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το brand σου στην αγορά.  Τι θα μπορούσε όμως να περιέχει μία τέτοιου είδους ιστοσελίδα; Η δημιουργία άρθρων, επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού και η δυνατότητα διαχείρισης της ιστοσελίδας είναι μερικά χαρακτηριστικά που μπορείς να εκμεταλλευτείς για ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Έλα και θα σου μάθουμε τα μυστικά των ιστοσελίδων ώστε να είσαι ο πρώτος στον κλάδο σου.

Δημιουργία ιστοσελίδας
Δημιουργία ιστοσελίδας

Πουλήσε όσο περισσότερο μπορείς

Θέλεις να πουλήσεις τα προϊόντα που διαθέτεις; Η λύση είναι μία κι είναι η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να σου δώσει διάφορες επιλογές ώστε να μπορέσεις να πουλήσεις το προϊόν σου στους τελικούς πελάτες. Αν και η διαδικασία για την κατασκευή ενός τέτοιου καταστήματος είναι δύσκολη και επίπονη, αξίζει όμως να επενδύσεις σ' αυτήν. Όσο αφορά τη διαχείριση του, μην ανησυχείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε πόσο εύκολα μπορείς να πουλήσεις το προϊόν σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Μην αργείς πάρε την απόφαση κι έλα να κατασκευάσουμε το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα.

Προώθησέ το με οποιοδήποτε τρόπο

Δεν τελειώσαμε ακόμα...τώρα αρχίζουμε! Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να προωθήσουμε το brand της επιχείρησής σου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνουμε αυτό. Είτε προώθηση της ιστοσελίδας στη μηχανή αναζήτησης της Google, όπου μπορούμε να βελτιώσουμε τη θέση της στον κατάλογο των αναζητήσεων με διάφορες τεχνικές SEO, αλλά και με επί πληρωμή διαφημίσεις όπως η υπηρεσία Google AdWords, είτε μέσω κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, το Instagram, το Linkedin κ.ά. Χμ! Μήπως θα ήταν καλύτερα αν τα χρησιμοποιούσαμε όλα μαζί; Για μας είναι εύκολο! Έλα και θα δεις πως το κάνουμε...

Κατασκευή ιστοσελίδων Contia
Δημιουργία ιστοσελίδας

Και κάτι ακόμα...

Προστάτεψε τους πελάτες σου

Ελάτε να δούμε μαζί την πολιτική απορρήτου που θα ακολουθήσει η επιχείρηση σου για να προστατέψεις τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σου. Μην το αμελείς είναι ένα σημαντικό θέμα όπου θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου.

Είσαι έτοιμος για

μια μοναδική εμπειρία;