Τι προσφέρουμε...

Χώρος Φιλοξενίας – Πόρους που χρειάζονται οι ιστοσελίδες για να είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο

01

Χώρο αποθήκευσης

Ξεκινάμε με βασικά πακέτα χωρητικότητας 1GB φυσικού δίσκου και έπειτα από συνεννόηση μπορούμε να επεκταθούμε. Μικρές και μεσαίου μεγέθους ιστοσελίδες καλύπτονται με αυτόν τον χώρο !

02

Ευρος Ζωνης (Bandwidth)

Διαθέσιμα 10GB μηνιαίας κίνησης στην ιστοσελίδα. Μία ιστοσελίδα με κανονική επισκεψιμότητα καλύπτεται με αυτό το δοσμένο εύρος ζώνης

03

ΔΩΡΕΑΝ SSL

Με αυτό τον τρόπο διατηρείτε τους επισκέπτες σας ασφαλείς. Επίσης, αυξάνετε τις πωλήσεις και βελτιώνετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.

# Χώρος Φιλοξενίας από την Contia

Αύξησε τις επιδόσεις της ιστοσελίδας σου...

Μία ιστοσελίδα για να είναι αποδοτική και ταυτόχρονα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης θα πρέπει να είναι εφοδιασμένη με όλα τα απαραίτητα μέσα που θα την κάνουν ανταγωνιστική σε σχέση με τις άλλες ιστοσελίδες του ίδιου κλάδου. 

χώρος φιλοξενίας

Η Contia σου δίνει την δυνατότητα να φιλοξενήσεις την ιστοσελίδα σου ενώ ταυτόχρονα να διαχειρίζεται όλα τα ζητήματα που μπορούν να προκύψουν από τον χώρο φιλοξενίας (hosting). Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Contia μπορεί:

  • Να αυξήσει τη ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας στους φυλλομετρητές (browsers). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ιστοσελίδα να εμφανίζεται αποτελεσματικότερα στη μηχανή αναζήτησης της Google.
  • Να αυξήσει τα επίπεδα ασφαλείας της ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο SSL.
  • Να υποστηρίζει μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών. Με την αύξηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα, η Google την βοηθάει να ανέβει στα αποτελέσματα αναζήτησης.

# Χώρος Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

Ρωτήσε μας ...

Ενδιαφέρεστε να μάθετε για τα πακέτα φιλοξενίας μας; Συμπληρώστε την φόρμα και κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας θα σας εξυπηρετήσει. Δεν σας καλύπτει το βασικό πακέτο που αναφέρουμε παραπάνω. Ζητήστε μας να σας δώσουμε κάποια άλλη λύση. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στον λογαριασμό μας στο Linkedin. Για ένα οργανωμένο πακέτo υπηρεσιών μπορείτε να δείτε την υπηρεσία Contia Bus!