Σχεδίαση & Κατασκευή eshop

Τι είναι ένα eshop και γιατί η κατασκευή eshop είναι σημαντική;

Η κατασκευή eshop είναι μία υπηρεσία που φέρνει το επιχειρήν στο διαδίκτυο. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα όπου μία επιχείρηση ή οργανισμός μπορεί να διαθέσει προϊόντα ή υπηρεσίες προς τους ενδιαφερομένους με δυνατότητα συναλλαγής μέσω της πλατφόρμας.

Στην σύγχρονη εποχή για την αύξηση του κύκλου εργασίας οι επιχειρηματίες οφείλουν να εργάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι σε τοπικό. Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μία δίοδος του επιχειρείν σε όλο τον κόσμο.

Που στοχεύει η Contia στην κατασκευή eshop

Η Contia εξασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μέσα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

01. Σωστή Παρουσίαση eshop

Βασικός σκελετός eshop

Κατασκευάζουμε τον σκελετό του eshop ώστε ο πελάτης να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα. Η σχεδίαση του ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνει τη βασική σελίδα του καταστήματος στην οποία παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα ταξινομημένα με βάση την κατηγορία που ανήκουν, το καλάθι αγορών και το ταμείο. Το ταμείο είναι συνδεμένο με τρόπους πληρωμής και αποστολής. Ενώ στο διαχειριστικό περιβάλλον ο διαχειριστής καταστήματος μπορεί να παρακολουθεί τις παραγγελίες, τα στατιστικά πληρωμών κ.α.

Eshop φιλικό στις κινητές συσκευές

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι περισσότερες αναζητήσεις eshop πραγματοποιούνται σε κινητές συσκευές. Πλέον οι χρήστες είναι εξοικειωμένοι με την mobile έκδοση του Διαδικτύου με αποτέλεσμα οι περισσότερες ιστοσελίδες να πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια σχεδίασης ώστε να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή (mobile, tablet). Η Contia ακολουθώντας τα σημερινά πρότυπα σχεδίασης ιστοσελίδων, αναλαμβάνει να προσαρμόσει όλο το περιεχόμενό στην mobile έκδοση τους.

02. Ασφάλεια & Απόδοση eshop

Ασφάλεια eshop

H Contia χρησιμοποιεί μία σουίτα εργαλείων για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών καταστημάτων από κακόβουλες ενέργειες. Τα εργαλεία προστατεύουν ώστε οι πληρωμές να είναι ασφαλείς και έγκυρες. Επίσης, για την ασφαλή πλοήγηση των χρηστών στο eshop η Contia αναλαμβάνει να ενεργοποίηση το πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Τέλος, τα εργαλεία μπορούν να καταγράφουν τις κινήσεις των εγγεγραμμένων χρηστών και να ενημερώνουν τον διαχειριστή σε περίπτωση μη απόκρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Απόδοση eshop

H Contia χρησιμοποιεί ένα σύνολο εργαλείων για την διασφάλιση της απόδοσης των ιστοσελίδων και των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Αναλυτικά, τα εργαλεία εξασφαλίζουν τα σωστά μεγέθη σε βίντεο και εικόνες προιόντων, υποστηρίζουν μηχανισμούς cache και καθαρισμού της βάσης δεδομένων. Επίσης, η Contia αναλαμβάνει την σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με third-party services για την βελτίωση της ταχύτητας.

03. Διασυνδέσεις με την αγορά

κατασκευή eshop

Σύνδεση με Skroutz

Η Contia αναλαμβάνει να συνδέσει το ηλεκτρονικό κατάστημα με την πλατφόρμα του Skroutz ακολουθώντας τους οδηγούς της επιχείρησης για τη σωστή αποστολή των προϊόντων στην υποδομή. Επίσης, παρακολουθεί την εξέλιξη του ηλεκτρονικού καταστήματος μέσα στην υποδομή για την εύρυθμη λειτουργία και σωστή παρουσίαση.

Μάθετε περισσότερα
κατασκευή eshop

Σύνδεση με Google Analytics

Η καταγραφή των στατιστικών κίνησης είναι μία σημαντική διαδικασία για την βιωσιμότητα και την εξέλιξη της επιχείρησης. Η Contia αναλαμβάνει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την σωστή σύνδεση με τα Google Analytics.

Μάθετε περισσότερα
κατασκευή eshop

Σύνδεση με Google Merchant Center

Η Google προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας και προβολής καταλόγου προϊόντων των επιχειρήσεων. Η Contia αναλαμβάνει την σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με την υπηρεσία αυτή και την εύρυθμη λειτουργία και παρουσίαση.

Μάθετε περισσότερα
κατασκευή eshop

Σύνδεση με BestPrice

Η Contia προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων συνδέοντας το eshop με όλες τις πλατφόρμες της αγοράς, όπως και στο best price.

Μάθετε περισσότερα
κατασκευή eshop

Σύνδεση με MobileApp

Οι επιχειρήσεις πρέπει να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για την εξέλιξη των παραγγελιών. Γι' αυτό το σκοπό η Contia αναλαμβάνει την σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το κινητό του διαχειριστή.

Μάθετε περισσότερα
κατασκευή eshop

Σύνδεση με Facebook Shop

Το Facebook παρέχει την δυνατότητα μέσα από την εταιρική σελίδα της επιχείρησης να συνδεθούν τα προιόντα του καταστήματος στην υποδομή του Facebook. Η Contia αναλαμβάνει την σύνδεση του eshop με το facebook στέλνοντας κατάλληλα διαμορφωμένα αρχεία με τις περιγραφές, εικόνες και τιμές των προϊόντων.

Μάθετε περισότερα

Ζητήστε οικονομική προσφορά

Τι χαρακτηριστικά προσφέρει η Contia στα eshop της

Μερικά από τα χαρακτηριστικά εμφανίζονται στην παρακάτω λίστα. Αν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.

Καλάθι αγορών

Ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται να έχει κι ένα καλάθι αγορών. Το καλάθι αγορών επιτρέπει στον χρήστη να εισάγει όλα τα προϊόντα που έχει επιλέξει για αγορά ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στη σελίδα επικαιροποίησης της παραγγελία του. Στο καλάθι αγορών εμφανίζονται οι πληροφορίες για όλα τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί καθώς επίσης και η συνολική τιμή τους.

Ταμείο αγορών

Το ταμείο αγορών είναι το τελευταίο βήμα που πραγματοποιεί ο πελάτης για την τελική παραγγελία του προϊόντος. Στο ταμείο αγορών αναγράφονται οι τιμές των προϊόντων που έχουν επιλεγεί, το τρέχων ΦΠΑ που ισχύει, τις μεθόδους πληρωμής καθώς επίσης και τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αποστολής τους. Στο ταμείο αγορών ο πελάτης συμπληρώνει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που απαιτούνται για την εκπλήρωση της παραγγελίας του.

Διαχείριση αποθέματος

Η Contia δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης του αποθέματος των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο διαχειριστής ανά πάσα στιγμή μπορεί να επεξεργαστεί το απόθεμα κάθε προϊόντος ώστε να ενημερώνει κατάλληλα τους πελάτες του. Το απόθεμα ενημερώνεται αυτόματα μετά την πώληση ενός προϊόντος.

Υποδομή για διάφορες μεθόδους αποστολής

Κάθε προϊόν διαθέτει τα δικά του χαρακτηριστικά όπως είναι το βάρος του, το ύψος του, το πλάτος του, κ.ά. Η Contia αναλαμβάνει να ρυθμίσει το μηχανισμό διαμόρφωσης της τελικής τιμής ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει το κάθε προϊόν ξεχωριστά. Ο μηχανισμός αυτός ενημερώνει τον πελάτη για τον όγκο του προϊόντος ο οποίος διαμορφώνει και την τιμή του.

Υποδομή για εγγραφή νέου πελάτη

Η Contia παρέχει την υποδομή για την εγγραφή νέων πελατών στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο πελάτης θα μπορεί να δει τις τρέχουσες παραγγελίες που έχει πραγματοποιήσει καθώς επίσης κι ένα ιστορικό παλαιότερων παραγγελιών.

Λίστα επιθυμιών

Η λίστα επιθυμιών επιτρέπει στον πελάτη να προσθέσει τα προϊόντα που του αρέσουν ώστε να είναι διαθέσιμα για μελλοντική αγορά χωρίς να χρειάζεται να ξανά πραγματοποιήσει αναζήτηση στο eshop για να τα βρει. Η Contia παρέχει το μηχανισμό υποστήριξης της λίστας επιθυμιών κάνοντας το eshop πιο προσιτό για τους πελάτες.

Υποδομή για κουπόνια

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να προσφέρει στους καλούς πελάτες κουπόνια εκπτώσεων για επιλεγμένα είδη προϊόντων. Η Contia αναλαμβάνει την υποδομή διαχείρισης κουπονιών.

Διαχείριση προϊόντων

Ο διαχειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος θα έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται τα προϊόντα του eshop του εύκολα και γρήγορα. Ένα ψηφιακό κατάστημα θα πρέπει να ενημερώνει τα προϊόντα του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό απαιτεί από τους διαχειριστές να μπορούν να προσθέτουν, να αφαιρούν και να τροποποιούν τα προϊόντα που επιθυμούν.

Διαχείριση παραγγελιών

Ο διαχειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος θα έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται τις παραγγελιές των πελατών του ανά πάσα στιγμή. Το διαχειριστικό περιβάλλον που του διαθέτει η Contia, θα του επιτρέψει να λαμβάνει ειδοποιήσεις σχετικά με τις τρέχουσες παραγγελίες καθώς επίσης θα μπορεί να παρακολουθεί όλα τα στατιστικά των πωλήσεων που πραγματοποιεί το eshop του. Η διαχείριση των παραγγελιών αποτελείται από μία ταξινομημένη λίστα παραγγελιών ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση κάθε παραγγελίας.

Τρόποι πληρωμής

Το σημαντικότερο τμήμα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η σύνδεση του με τα τραπεζικά συστήματα και τη διαμόρφωση εναλλακτικών τρόπων πληρωμής για την εξασφάλιση της σωστής επικαιροποίησης της παραγγελίας. Η Contia υποστηρίζει διάφορους μεθόδους πληρωμής όπως είναι η αντικαταβολή, η τραπεζική κατάθεση, πιστωτική/χρεωστική κάρτα με τις αντίστοιχες τράπεζες, paypal, κ.ά.

Φίλτρα προϊόντων

Στόχος της Contia είναι να διαμορφώσει ένα ελκυστικό και ταυτόχρονα εύκολο στη πλοήγηση eshop. Ο πελάτης θα πρέπει να μπορεί να βρίσκει με άνεση το προϊόν που αναζητά μέσα από τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ο ίδιος επιθυμεί. Ο μηχανισμός φιλτραρίσματος των προϊόντων μπορεί να δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων eshop.

Ταξινόμηση προϊόντων

Η Contia παρέχει τη δυνατότητα της ταξινόμησης των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος τοποθετώντας τα σε συγκεκριμένες κατηγορίες και πολλές σχετικές ετικέτες. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης θα μπορεί να βρει πιο εύκολα τα προϊόντα που επιθυμεί κάνοντας αναζήτηση την κατηγορία στην οποία βρίσκονται.

Ενημέρωση πελάτη μέσω email

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας αποστέλλεται αυτόματα στον πελάτη ενημερωτικό email με όλες τις πληροφορίες που αφούν την παραγγελία. Η Contia αναλαμβάνει τη ρύθμιση αυτοματοποιημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο email επιλογής του διαχειριστή eshop.

Στατιστικά πωλήσεων

Ο διαχειριστής του eshop θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να παρακολουθεί την πορεία των πωλήσεων μέσα από την εφαρμοφή ημερολογιακών φίλτρων αναζήτησης.

Γιατί να προτιμήσετε την Contia για την κατασκευή eshop;

Στηρίξου πάνω μας για το ψηφιακό σου κατάστημα – Σχεδίαση & Κατασκευή eshop

Γιατί εμάς;

Προσφέρουμε καταστήματα με δεκάδες λειτουργίες και σχεδιαστικές επιλογές. Μπορείς να διαχειρίζεσαι το ηλεκτρονικό σου κατάστημα σαν να ήταν φυσικό και να ενημερώνεσαι άμεσα για τις πωλήσεις και τους πελάτες σου.

Λειτουργικό κι εύχρηστο eshop

Προσάρμοσε τo ηλεκτρονικό σου κατάστημα ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου

Η κατασκευή eshop πραγματοποιείται με βάση τις διεθνές προδιαγραφές που απαιτούνται για ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των προϊόντων, την υποστήριξη ηλεκτρονικών πληρωμών, τη διαχείριση του αποθέματος και την εναλλακτική πώληση των προϊόντων σε χονδρική ή λιανική τιμή.

Γρήγορο και αποδοτικό eshop

Απόκτησε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα με τις προδιαγραφές που χρειάζεσαι

Η προσαρμοσμένη σχεδίαση και η σωστή λειτουργία του eshοp αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες για την αύξηση της αποδοτικότητάς του. Η Contia στα πλαίσια της υποστήριξης ιστοσελίδων αναλαμβάνει την πλήρη ενημέρωση των τεχνολογιών ενός eshop για την εύρυθμη λειτουργιά τόσο των ηλεκτρονικών πληρωμών όσο και της σύνδεσής του με τα τραπεζικά συστήματα. 

Σε τι διαφέρουμε στην κατασκευή eshop;

Στόχος μας η μεγιστοποίηση του κέρδους της επιχείρησης αυξάνοντας τις πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Οι ασυναγώνιστες τιμές στην κατασκευή eshop σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία, μας κατατάσσουν στις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες κατασκευής eshop στη Θεσσαλονίκη.

Μοντέρνα σχεδίαση

Η σχεδίαση ενός eshop πραγματοποιείται με βάση τα διεθνή πρότυπα και την τελευταία τάση της μόδας

Άμεση Παράδοση

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση ολοκλήρωση και παράδοση του eshop χωρίς καθυστερήσεις

Αποδοτικότητα| Λειτουργικότητα | Ταχύτητα

Τα έργα κατασκευής eshop που αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε καλύπτουν όλα τα κριτήρια αποδοτικότητας της Google

Ανταγωνιστικές Τιμές

Η αμοιβή μας είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας. Στόχος μας να ενισχύσουμε τη θέση του πελάτη μας στην αγορά

Ζητήστε οικονομική προσφορά για την κατασκευή eshop

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα απαντήσουμε σύντομα τηλεφωνικώς ή μέσω email. Έπειτα θα σας στείλουμε την οικονομική προσφορά που πιστεύουμε ότι αντιστοιχεί στις ανάγκες σας.