Σχεδίαση Λογοτύπου

Τι είναι το λογότυπο και γιατί η σχεδίαση λογοτύπου είναι σημαντική;

Το λογότυπο (logo) είναι το επίσημο σύμβολο μίας εταιρείας και συνήθως αναπαριστά τη δράση της. Η επιλογή ενός λογοτύπου είναι σημαντική και απαιτεί τον προσεκτικό σχεδιασμό του. Η σχεδίαση λογοτύπου είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μίας επιχείρησης αφού αποτελεί το σήμα κατατεθέν της στις αγορές. Μαζί με την επιλογή του σωστού ονόματος το λογότυπο διαμορφώνει το συνολικό brand name της επιχείρησης. Η Contia εξασφαλίζει τη δημιουργία του λογοτύπου της επιχείρησής σας με τις πιο σύγχρονες διαδικασίες σχεδιασμού.

Ζητήστε οικονομική προσφορά

Γιατί εμάς;

Προσφέρουμε μοναδικό σχεδιασμό και υλοποίηση στη δημιουργία λογοτύπων κάνοντας το όραμα της επιχείρησής σας πραγματικότητα. Τα έργα γραφιστικής που μπορούμε να αναλάβουμε αφορούν οποιαδήποτε επιχείρηση ή οργανισμό αλλά και ελεύθερους επαγγελματικές, ιδιώτες και startups. Είμαστε στο πλευρό της κάθε επιχείρησης, βοηθώντας την στα βήματα της στην αγορά.

Δυναμική παρουσίαση λογοτύπου

Προσαρμογή λογότυπό ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας

Μία εταιρεία που είναι εξειδικευμένη στη σχεδίαση λογοτύπων μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να προβάλει αποτελεσματικά την εταιρική της ταυτότητα. Αυτό που προσφέρουμε είναι ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο που πληροί τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Τα σχεδιαστικά πρότυπα που χρησιμοποιεί η Contia κατά τη δημιουργία των λογοτύπων, έχουν σαν στόχο την αποδοτική προώθηση της επιχείρησης σας.

Λογότυπο προσαρμοσμένο για όλες τις ανάγκες

Σχεδίαση λογοτύπου της επιχείρησής σας στα χέρια των ειδικών

Κατά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του λογοτύπου, η Contia αναλαμβάνει την εξαγωγή του σε διάφορες κλιμακούμενες μορφές ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις της επιχείρησης. Η προσαρμογή του λογοτύπου τόσο στην ιστοσελίδα όσο και και στο ψηφιακό υλικό της επιχείρησης, παίζει σημαντικό ρόλο για την αποτελεσματική προβολή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Ο μοναδικός σχεδιασμός του λογοτύπου αποτελεί την εταιρική ταυτότητά της επιχείρησης στην αγορά.

Σε τι διαφέρουμε στη σχεδίαση λογοτύπου;

Το πάθος και το μεράκι για τη δουλειά, μας έχει κάνει άριστους επαγγελματίες στον σχεδιασμό λογοτύπων. Οι ασυναγώνιστες τιμές στην σχεδίαση λογοτύπου σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία, μας κατατάσσουν στις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη.

Σχεδίαση

Σχεδιάζουμε με βάση τα διεθνή πρότυπα λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψιν την μοναδικότητα του πελάτη

Γρήγορη Παράδοση

Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας στο σωστό χρόνο δίνοντας έμφαση στον πελάτη για γρήγορη εξυπηρέτηση

Προσαρμοστικότητα

Τα λογότυπά μας είναι πλήρως προσαρμοστικά και βασίζονται σε δοκιμασμένα εργαλεία από την παγκόσμια αγορά

Ανταγωνιστικές Τιμές

Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη με το ελάχιστο δυνατόν κόστος. Το κέρδος μας είναι η επιτυχία της δουλειάς μας