Σύνδεση με Google Analytics

Η Contia αναλαμβάνει τη σύνδεση με Google Analytics του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησής σου. Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις κι εσύ την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σου ελέγχοντας την πορεία της στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Σύνδεση με Google Analytics
Σύνδεση με Google Analytics
Σύνδεση με Google Analytics
Γιατί εμάς...

Προσπαθούμε μαζί σου να αυξήσουμε τη ροή των πελατών στην ιστοσελίδα σου. Εμπιστεύσου το eshop σου στα χέρια των ειδικών!

Σύνδεση

Η ενσωμάτωση της υπηρεσίας Google Analytics γίνεται από την ιστοσελίδα της επιχείρησή σου με την προσθήκη κώδικα.

Παρακολούθηση

Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις τη ροή των επισκεπτών της ιστοσελίδας σου.

Υποστήριξη

Κάθε μήνα σου αποστέλλουμε την αναφορά για την πορεία της ιστοσελίδας σου μέσα από την υπηρεσία Google Analytics

Σύνδεση με Google Analytics

Contia

Παρακολούθησε τη ροή των επισκεπτών σου

Η πλατφόρμα Google Analytics παρέχει εργαλεία οπτικοποίησης (visualization), όπου μπορείς να παρακολουθείς την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας λαμβάνοντας υπόψιν τις συνεδρίες, τον αριθμό νέων χρηστών κι άλλα στατιστικά.

Εμείς σε περίπτωση που μας ζητηθεί μπορούμε να εξάγουμε μηνιαίες αναφορές συνοψίζοντας τα στατιστικά της πλατφόρμας Google Analytics, να βγάζουμε συμπεράσματα με βάση τις μετρήσεις και να κάνουμε προτάσεις για βελτιώσεις στην προώθηση της ιστοσελίδας. 

0 +

Ολοκληρωμένα έργα ιστοσελίδων

0 +

Συνδέσεις Google Analytics

0 +

Ικανοποιημένοι πελάτες

Σύνδεση με Google Analytics από την Contia

Η υπηρεσία Google Analytics σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς και να ελέγχεις τη ροή των επισκεπτών στην ιστοσελίδα ή στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα. Με τη διαγραμματική απεικόνιση που μπορεί να σου δώσει η πλατφόρμα, σου δίνεται η δυνατότητα να μεγιστοποιήσεις την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σου, εφαρμόζοντας προωθητικές καμπάνιες. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την υπηρεσία και τα οφέλη της εδώ...

Σύνδεση με Google Analytics
Σύνδεση με Google Analytics
Απογείωσε την ιστοσελίδα σου!

Η σύνδεση με τις υπηρεσίες της Google, αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σου καταστήματος. Βοήθησε την επιχείρηση σου να αυξήσει το μερίδιο αγοράς και απέκτησε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων επιχειρήσεων του κλάδου.