Η Contia αναλαμβάνει τη σύνδεση με Facebook Shop

Η σύνδεση με Facebook Shop απαιτεί τη συνδρομή τόσο της πλατφόρμας του Facebook όσο και του eshop της επιχείρησης. Η πλατφόρμα Facebook προσφέρει μέσα από την υπηρεσία της, “Facebook shops”, την δυνατότητα προβολής και προώθησης εταιρικών προϊόντων. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα επικοινωνίας με τους πελάτες μέσω WhatsApp, Messenger ή Instagram. Σκοπός του Facebook είναι να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τα καταστήματά τους στο Facebook, καθώς και να αξιοποιήσουν τα υπόλοιπα εμπορικά εργαλεία που προσφέρουν.

Σύνδεση με Facebook Shop

# Σύνδεση με Facebook Shop

Αξιοποίησε όλες τις δυνατότητες του Facebook προς όφελός σου!

Ενσωμάτωσε το ηλεκτρονικό σου κατάστημα με την πλατφόρμα Facebook Shop για περισσότερες πωλήσεις. Μέσα από αυτή σύνδεση ο πελάτης θα μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να κατευθύνεται στο eshop της επιχείρησής του.

Ξεκίνα να πουλάς μέσω της υπηρεσίας Facebook Shop. Οι σύνδεσμοι τροφοδοσίας προϊόντων που θα δημιουργήσουμε εμείς για λογαριασμό της επιχείρησής σου, θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το δίκτυο των πελατών σου.

01.

Ρύθμιση

Ρυθμίζουμε κατάλληλα τον λογαριασμό σου στην πλατφόρμα του Facebook μέσα από το επαγγελματικό προφίλ της επιχείρησης σου. Η ρύθμιση πρέπει να γίνει προσεκτικά ώστε να συμβαδίζει με την πολιτική που ακολουθεί το Facebook.

02.

Μεταφορά

Μεταφέρουμε τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος άμεσα στην πλατφόρμα του Facebook. Η μεταφορά πραγματοποιείται με την εξαγωγή συνδέσμων τροφοδοσίας όπου παρέχουν όλα τα προϊόντα.

03.

Ενσωμάτωση

Δημιουργούμε τους κατάλληλους αυτοματισμούς ώστε η οποιαδήποτε ενημέρωση σε προϊόντα (π.χ. εξαντλημένα προϊόντα ή προϊόντα σε προσφορά) να γίνεται και στην πλατφόρμα του Facebook

04.

Εκπαίδευση

Παρέχουμε και εκπαίδευση ώστε η επιχείρηση να γνωρίζει πως θα λειτουργεί την αντίστοιχη υπηρεσία. Σε περίπτωση βέβαια που μας ζητηθεί, αναλαμβάνουμε την υποστήριξη της υπηρεσίας κατόπιν συνεννόησης.

Γιατί εμάς

Έχουμε εμπειρία στα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα την πλατφόρμα του facebook.
Χρησιμοποιούμε όλα εκείνα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την σωστή σύνδεση και επικοινωνία με το facebook.
Υποστηρίζουμε την επιχείρηση συνεργάτη σε όλα τα στάδια εκμάθησης της υπηρεσίας.
Επιλύουμε τυχόν προβλήματα και αναβαθμίζουμε τα εργαλεία και τις υπηρεσίες μας.

Σύνδεση με Facebook Shop

Αύξησε τα έσοδα σου με την υπηρεσία "Σύνδεση με Facebook Shop"

Η Contia με αξιοποιώντας την υπηρεσία του Facebook Shop μπορεί να αυξήσει της πωλήσεις του ηλεκτρονικού σου καταστήματος. Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης.