Αύξηση επισκεπτών μέσω της πλατφόρμας BestPrice - Σύνδεση με BestPrice

Η σύνδεση με BestPrice μπορεί να ωφελήσει την επιχείρηση αυξάνοντας την επισκεψιμότητα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Η πλατφόρμα BestPrice παρέχει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες της φίλτρα και έξυπνη αναζήτηση μέσα από μία ποικιλία προϊόντων. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει η επιχείρηση να συνδέσει το ηλεκτρονικό της κατάστημα με την πλατφόρμα BestPrice. Έτσι η πλατφόρμα θα μπορεί να τροφοδοτείται αυτόματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) μέσω των συνδέσμων τροφοδοσίας.

Σύνδεση με BestPrice

Γιατί εμάς...

Εξειδίκευση

Γνωρίζουμε τις προδιαγραφές και τη σύνδεση με BestPrice

Εργαλεία

Ρύθμιση κι εγκατάσταση απαραίτητων εργαλείων για την αποτελεσματική επικοινωνία με το BestPrice

Τροφοδοσία

Εξαγωγή των απαραίτητων συνδέσμων για την τροφοδοσία με την πλατφόρμα του BestPrice

Υποστήριξη

Άμεση επίλυση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη σύνδεση με την πλατφόρμα

Καθώς η διαδικασία απαιτεί τον συντονισμό τριών επιχειρήσεων ο χρόνος ολοκλήρωσης ενδέχεται να καθυστερήσει. Ωστόσο η Contia διασφαλίζει ότι σε διάστημα 5-7 ημέρες (εκτός απροόπτου) θα έχει εξασφαλίσει την προβλεπόμενη εγκατάσταση και ρύθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος και της τροφοδοσία της πλατφόρμας του Skroutz.

Προς το παρόν ασχολούμαστε με τη σύνδεση με την πλατφόρμα BestPrice στο περιβάλλον του WordPress. Ωστόσο συντόμως θα υποστηρίζουμε κι άλλες πλατφόρμες.

Ο τρόπος που έχουμε οργανώσει αυτή την υπηρεσία προϋποθέτει ότι η επιχείρηση θα έχει κατασκευάσει το ηλεκτρονικό της κατάστημα είτε σε εμάς ή σε κάποιον άλλον πάροχο αντίστοιχων υπηρεσιών.

Εάν σας ενδιαφέρει η υπηρεσία σύνδεσης του eshop σας με την πλατφόρμα του BestPrice, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τη φόρμα επικοινωνίας εδώ!

Τρόπος λειτουργίας - Σύνδεση με BestPrice

Τα βήματα που ακολουθούμε για την σύνδεση της επιχείρησης με την πλατφόρμα BestPrice είναι:

  1. Η επιχείρηση επικοινωνεί με το BestPrice ώστε να της δοθεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό κι ένα διαχειριστικό περιβάλλον.
  2. Μόλις οριστεί η συνεργασία η Contia αναλαμβάνει την εγκατάσταση και τη ρύθμιση των απαραίτητων εργαλείων.
  3. Έπειτα πραγματοποιείται η εξαγωγή του συνδέσμου τροφοδοσίας προϊόντων της επιχείρησης.
  4. Αποστολή των αντίστοιχων συνδέσμων στην επιχείρηση.
  5. Τελική αποστολή των συνδέσμων τροφοδοσίας στην πλατφόρμα του BestPrice.