Οι δυνατότητες του WordPress στη κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Οι δυνατότητες του WordPress στη κατασκευή ιστοσελίδων

Εισαγωγή στο WordPress

To WordPress είναι μια πλατφόρμα κατασκευής site στο ίντερνετ που ξεκίνησε το 2003 από τον Matt Mullenweg και τον Mike Little. Σήμερα, σχεδόν μια δεκαετία μετά, έχει γίνει η πιο δημοφιλή και η καλύτερη πλατφόρμα για να σχεδιάσετε το site σας ή το blog σας. Η πλατφόρμα αυτή δεν είναι πια μια ερασιτεχνική blogging platform.

Παραπάνω από το 50% των top 100 websites στον κόσμο τρέχουν σήμερα σε WordPress, πράγμα που είναι σχεδόν απίστευτο εάν το συγκρίνουμε με το 27% που ήτανε το 2010. Το ποσοστό αυτό προβλέπεται να αυξηθεί στα επόμενα χρόνια, όπου πιθανολογείται να γίνει μονοπώλιο στην αγορά. Παρακάτω διατυπώνουμε μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει στον χρήστη.

Σήμερα, αυτό το λογισμικό έχει δώσει πνοή σε χιλιάδες blogs που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και έχουν πολύ traffic. Το WordPress είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο και έχει πάρα πολλά καλογραμμένα πρόσθετα. Τα plugins ή πρόσθετα που είναι δωρεάν είναι περισσότερα από 24.000 και παραπάνω από 1.700 θέματα διατίθενται και αυτά δωρεάν.

Δυνατότητες του WordPress

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε σε κανένα τρίτο μέρος ή εταιρεία για να αγοράσετε κάποια άδεια λογισμικού, όπως γίνεται με τα Windows. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληρώσετε για το domain name, το hosting και το κόστος κατασκευής του site σας.

Έχει Spam Protection: Με plugins όπως το Akismet, GASP, Conditional Captcha, και πολλά άλλα, μπορείτε να σταματήσετε χιλιάδες spam comments και νέες spam εγγραφές χρηστών. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει την καλύτερη λύση στο spam protection από οποιοδήποτε άλλο site στο ίντερνετ.

Μεγαλύτερη Κοινότητα Τεχνικής Υποστήριξης: Η τεράστια κοινότητα τεχνικής υποστήριξης από bloggers, developers, designers και απλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, κάνει το λογισμικό τόσο λειτουργικό, δυνατό και σταθερό.

Δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ κανένα πρόβλημα στο να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε μαι νέα δυνατότητα.

Επιπρόσθετα του WordPress

Themes & Plugins: Το WordPress.org είναι το πρώτο site που μπορεί να βρει κάποιος δωρεάν themes. Το επίσημο αποθετήριο θεμάτων του λογισμικού προσφέρει χιλιάδες themes & plugins χωρίς κάποιο κόστος.

Premium Τhemes & Premium Plugins: Μπορείτε να δημιουργήσετε το πρώτο σας site χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα cent. Θα πρέπει βέβαια να αγοράσετε ένα domain name και το απαραίτητο hosting.
Υπάρχουν χιλιάδες από αυτά στις παρακάτω εταιρείες:

  • WooCommerce, η καλύτερη δωρεάν λύση eCommerce για να φτιάξετε το δικό σας site.
  • Gravity Forms, μια πολύ καλή λύση για να δημιουργήσετε εξειδικευμένες φόρμες, φόρμες πληρωμών, φόρμες παραγγελίας και άλλα.

About Author

contia

Η Contia ιδρύθηκε το 2017 με έδρα τη Θεσσαλονίκη έχοντας ως κύριο αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Διαδικτύου (κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων). Οι υπηρεσίες που προσφέρει η CONTIA εξελίσσονται συνεχώς ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των ομάδων ενδιαφερομένων. Η μεταβολή του περιβάλλοντος, μας καθιστά υπεύθυνους στη διαχείριση της τεχνολογίας μέσω της συνεχής εκπαίδευσης της διοίκησης και μέσω της επένδυσης της εταιρείας στην έρευνα και ανάπτυξη. Προς αυτήν την κατεύθυνση, οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν να εξελίσσονται όσο ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέα ζητήματα και νέες προκλήσεις για την ικανοποίηση της αγοράς. Ο κλάδος που υπεισέρχεται η εταιρεία απαιτεί να έχουμε σχεδιασμένες τις Επιχειρηματικές Αρχές ώστε να διασφαλίσουμε ότι η CONTIA έχει στόχο να κάνει πάντοτε υπεύθυνες επιλογές. Τέλος, σαν εταιρεία αναγνωρίζουμε πως η οικοδόμηση και η διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών και όλων των ομάδων ενδιαφερομένων απαιτεί αδιάλειπτη προσήλωση και συνεχή ετοιμότητα τόσο από τη διοίκηση της επιχείρησης όσο και από το προσωπικό της.

Leave a Reply

Κατηγοριες Αρθρων

Αρθρα – Ημερολογιακα

Καντε μια δωρεα

Donation Form 2018

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το ιστολόγιό μας. Αν τα άρθρα μας ανήκουν στα ενδιαφέροντά σας, κάντε την προσφορά σας
1,00
Προσωπικές Πληροφορίες

Συνολική Δωρεά 1,00€

September 2020
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930