Υπηρεσίες

Η Contia προσφέρει μια γκάμα υπηρεσιών για την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Σαν εταιρεία πληροφορικής εστιάζουμε στον τρόπο με τον οποίο μια επιχείρηση μπορεί να προωθήσει τις διαδικτυακές υπηρεσίες της με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Λόγο της οικονομικής κατάστασης της ελληνικής αγοράς στόχος της Contia είναι να παρέχει σε επιχειρήσεις και σε ελεύθερους επαγγελματίες τις απαραίτητες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Τι παρέχουμε

Όλες οι υπηρεσίες της Contia ποικίλουν ανάλογα με το είδος τους. Πιο σημαντικές από αυτές είναι:

Η σχεδίαση, η επεξεργασία και η προώθηση των υπηρεσιών μας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τις καινοτόμες ενέργειες της Contia. Βοηθώντας στο διαδικτυακό χτίσιμο μιας μικρομεσαίας αλλά και μεγάλης επιχείρησης συμβάλουμε στη προσπάθεια ανόρθωσής τους τόσο στη τοπική όσο και στην ευρύτερη αγορά.

Γιατί να προτιμήσετε τις δικές μας Υπηρεσίες;

Η Contia χάρη του εξειδικευμένου προσωπικού της είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες του πελάτη έχοντας ως κύριο στόχο την ικανοποίηση τους τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σχεδιαστικό. Οι λόγοι που οι υπηρεσίες τις Contia διαφέρουν από άλλες εταιρείες πληροφορικής είναι οι εξής:

  • Οικονομικές προσφορές στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.
  • Καινοτόμες σχεδιαστικές επιλογές όσο αφορά τη σχεδίαση λογοτύπων και την κατασκευή ιστοσελίδων.
  • Άμεση ανταπόκριση της εταιρείας στις ανάγκες των πελατών.
  • Γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Τεχνική υποστήριξη.

Είμαστε κοντά στον πελάτη για να του προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αλλά και για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματά του. Κύριο μέλημα της Contia είναι να στηρίζει τις υπηρεσίες της και μετά την τελική παράδοση τους ώστε οι χρήστες να είναι σε θέση να τις χειριστούν όπως αυτοί επιθυμούν.